Om Hudkonsulent Akademiet

Kontaktinformasjon:

Kundeservice:   post@hudkonsulentakademiet.no
Tine Marie Spillberg:   tine@hudkonsulentakademiet.no
Anita Anker Eng:   anita@hudkonsulentakademiet.no

Telefon: 477 19 192


Hudkonsulent Akademiet har spesialisert seg på å tilby digitale utdannelser og kurs innen hud, helse og skjønnhetssektoren.

Hudkonsulent Akademiet har tett kontakt med hele bransjen og kan til enhver tid tilby tidsaktuell og fremtidsrettet undervisning og kursing til våre deltakere. Dette er en av våre mange styrker.

Vi har over 20 års erfaring fra hud- helse- og skjønnhetsbransjen, og har tidligere utviklet og gjennomført nasjonale så vel som internasjonale utdannelser og fagkurs innenfor hudsegmentet. For apotekbransjen, kosmetisk sykepleie, spa og hudklinikker. Vi har en fagstab med stor kompetanse og unikt engasjement.

Vi vet hvilke behov hud-, helse- og skjønnhetsbransjen har og hva som er etterspurt av kompetanse.

Vi er stolt samarbeidspartner med inciDerm som er Norges største kurstilbyder av den anerkjente kunnskapsportalen "Hudens Verden" 

Hudkonsulent Akademiet tilbyr blant annet Norges fremste hudkonsulent utdannelse. En grunnleggende nettbasert utdannelse som dekker et stort behov innenfor hud-, helse- og skjønnhetsbransjen. 

Nettundervisningen vektlegger både bredde, dybde og faglig relevans. Vårt mål er å etablere et grundig fundament som sørger for at våre utdannede Hudkonsulenter kan jobbe profesjonelt med hud og kosmetiske produkter på tvers av skjønnhetsbransjen.

Velkommen til oss!

 • Hudkonsulent Akademiet

  “Jeg syns studiet har vært helt fantastisk. Det har vært interessant og lærerikt. Også syns jeg det er veldig fint at det er nettstudier som man kan ta når det passer best for meg.”

  Tidligere student ved Hudkonsulent Akademiet og utdannet hudpleier og fagutdannet makeup artist

 • Hudkonsulent Akademiet

  “"Mange takk for noen lærerike uker.
  Jeg har lært mye nytt og dette vil komme godt med i jobben min som kosmetisk sykepleier. Jeg er glad for at jeg har tatt dette studiet og angrer nå i etterkant på at jeg ikke har tilegnet meg denne kunnskapen tidligere.. ”

  Kosmetisk Sykepleier ved Vanitas Klinikken

 • Hudkonsulent Akademiet

  “Jeg har vært kjempefornøyd med kurset og lært masse nytt.
  Dette kurset har passet meg perfekt, for jeg har kunnet gjøre det når det passet meg og det er ikke alltid man får tid når man er alenemor til en liten en, så superfornøyd.
  Syntes det er flott at man får 3 mnd ekstra for da kan man få gå igjennom stoffet litt grundigere hvis det trengs, eller som i min situasjon ble syk og måtte ta pause. Har kost meg masse ved å se live sendingene og syntes Anita og Tine er både proff og flinke til å informere og lære bort. Vil anbefale dette kurset for de som er interessert for skjønnhets og hudpleie, storkost meg og ser fram til å avlegge eksamen

 • Hudkonsulent Akademiet

  “«Hei,
  Holder på å gå siste runde med modulene før jeg avlegger eksamen, og en ting jeg må si, jeg er så evig takknemlig for dette nettstudiet. Jeg har lært masse, og enda mer. Takket være dere to. Tusen tusen takk! Og æ vil absolutt anbefale alle som ønsker å lære både om hud, hudpleie og skjønnhet&velvære. Har vært noen fantastiske måneder, og æ gleder mæ til å avlegge eksamen, fordi jeg føler æ har kommet så langt»”

  Tidligere student ved Hudkonsulent Akademiet