Nettbasert opplæring

 

Nettstudier blir stadig mer populært i helse- og skjønnhetsbransjen,- noe som gjør at studietilbudene er i stadig utvikling og gjør det mulig å ta kvalitetsutdanning på nett. 

Men det er viktig å velge rett studieleverandør -spesielt når du skal ta en nettutdannelse.

En stor fordel med nettstudier er at alt det unødvendige som ikke har med læring å gjøres skrelles bort. Nettstudier dykker rett inn pensum og gjennomgår faginnholdet du trenger til oppgaver og eksamen.

Hudkonsulent Akademiet leverer den mest innovative og nytenkende nettbaserte hudkonsulent-utdannelsen. Vi skal levere undervisningen på en måte som gir våre nettstudenter en god læringsopplevelse og økt læringseffekt. Vi leverer solid kvalitet og er opptatt av den personlige oppfølgingen underveis i utdannelsen.

Når du velger å ta en nettutdannelse viser du at du har selvdisiplin, vilje og evne til å lære på egenhånd. Nettstudier gir deg i tillegg en digital kompetanse som er meget høyt verdsatt i skjønnhetsbransjen og arbeidslivet generelt. Oppdaterte arbeidsgivere ser verdien av å ansette de som har gjennomført nettstudier nettopp fordi de vet at det kreves stor grad av selvstendighet og gjennomføringsvilje.

Stadig flere velger å studere på nett. Nettstudier gir fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og det kan kombineres med jobb, reise og familieliv.

Vi på Hudkonsulent Akademiet har spesialisert oss på å tilby profesjonelle nettstudier tilpasset hver enkelt student sine digitale studiepreferanser.

Som utdannet hudkonsulent har du svært mange karriere - og jobbmuligheter.

 

 

Frihet til å studere når det passer deg.

Fordi det er en total nettbasert utdannelse som gjennomføres i løpet av 3 måneder, men du kan bruke 6 måneder om nødvendig. 

Du kan studere fra hvor du ønsker og når det passer deg.

Deltakerne får tilgang til en innovativ og pedagogisk tilrettelagt nettportal som gir de beste forutsetninger for et vellykket og givende studie. 

beard-bokeh-candle-842548 (1)

Så mye eller lite oppfølging som du selv ønsker

Du har tilgang til din egen Studieportal og et digitalt klasserom som du deltar i når det passer deg.

Hvor mye oppfølging du ønsker fra foreleserne er opp til deg,- noen ønsker jevn og trutt oppfølging med jevnlig kontakt med foreleserne mens andre nettstudenter trives best med å jobbe i eget tempo og heller samle opp spørsmål.

Du kan laste ned alt av undervisningsmateriell så ofte du vil.

Du kan se leksjonene og undervisningene så mange ganger du ønsker.

AdobeStock_162929848

Live sendinger og spørretimer med hovedforeleserne:

Vi kjører live sendinger i en digital klasserom gruppe hver uke. Her gjennomgår vi det aktuelle fagtema og nettstudentene får god mulighet til å stille spørsmål og høre hva andre lurer på.

Man kan også se gjennom spørretimen i etterkant i fred og ro når man selv ønsker det.

Spørsmål kan stilles både i fellesskap eller individuellt under, før eller etter live sendingene.

AdobeStock_241385863 (1)

En tilleggsutdanning ved siden av jobb:

Mange velger også hudkonsulentutdannelsen som et tilleggsstudie innenfor skjønnhetsbransjen for å øke sin kompetanse og kundegrunnlag.

Studiet lar seg lett kombinere med jobb.


Forside