Nettbasert opplæring

Hudkonsulenten innehar stor kunnskap om huden og kosmetiske produkter, og hvordan disse skal brukes for å oppnå optimale kombinasjonseffekter.

Profesjonelle hudkonsulenter har god teoretisk kunnskap innen praktiske hudbehandlinger og behandlingsprogram som utføres i hud-, helse- og skjønnhetsbransjen. 

En Hudkonsulent skal inneha god teoretisk kunnskap om ulike klinikkbehandlinger, selv om hun/han ikke nødvendigvis utfører disse selv. 
Det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til behandlingsprogram slik at hun/han kan gi en god og helhetlig veiledning og oppfølging.

Mange hudkonsulenter jobber i klinkikker med tverrrfaglig behandlingsprogram.

Hudkonsulenten vil være ekspert på produktforståelse, hud- og behandlingsprogram, produktveiledning og produktsalg i kombinasjon med god hudforståelse.

 

 Du får også godt bekjentskap, gjennom teoretisk opplæring og demonstrasjoner, til en del praktiske behandlinger, underveis i studiet:

Klassiske hudpleiebehandlinger,

Hudkonsulenten kjenner godt til behandlingsformer som dyprens, peeling/exfoliering, vapozon/damp og frimator/børsteapparat og masketerapi. Samt hygienerutiner knyttet til dette.

I tillegg har hudkonsulenten god kunnskap om vipperfarging og brynsstyling. Og øye- og leppebehandlinger

Dette er tradisjonelle og viktige behandlingsformer i enhver hudklinikk, og det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til disse. 

Vi veileder gjerne studenten til hvor det kan læres å utføre grunnleggende basis hudpleiebehandlinger.

 

AdobeStock_75488690.jpeg

Bruk av apparater i behandling,

Hudkonsulenten kjenner til de viktigste apparatbehandlingene som utføres i hudklinikker. Samt har god kunnskap om forsiktighetsregler og effekter og kontraindikasjoner knyttet opp til disse. 

Det er viktig at Hudkonsulenten kjenner til disse, selv om hun/han ikke utfører behandlingene selv, slik at hun/kan anbefale produkter som fungerer godt i kombinasjon med disse behandlingsformene.

AdobeStock_179869538.jpeg

Behandlinger i hudklinikker av hudspesialister

Undervisningen gir deg et godt innblikk i behandlingsformer du skal kjenne til, som utføres av hudspesialister og kosmetisk sykepleiere.

AdobeStock_57360063.jpeg