"Alt starter med korrekt hudpleie"

Norges fremste fagskole innen make-up,- Art Complexion, tilbyr nå hudkonsulent utdanningen inkludert i makeup studiet. Dette kan taes samtidig med at man gjennomfører fagutdannelsen på Art Complexion eller innen 8 måneder etter studieslutt. Å være student hos Art Complexion vil med andre ord bety at man får både en utdannelse innen profesjonell makeup og en utdannelse innen hudpleiefaget.

Som utdannet Hudkonsulent og Makeupartist vil man ha en unik mulighet til å jobbe tverrfaglig da kunnskap om hud, hudtyper og hudprodukter er viktige områder å ha kjennskap til for å kunne utføre en mest mulig perfekt makeup, i hvilken som helst setting. Dette kan være seg i møte med klienter, modeller eller skuespillere. Art Complexion har alltid hatt fokus på hudpleie i sitt studietilbud, men å styrke denne delen ytterligere, vil være med på å styrke makeupfaget i sin helhet.

Som utdannet Hudkonsulent gjennom Art Complexion, vil du i tillegg til å kunne jobbe med alle typer av makeup, jobbe med produktsalg innen hud-og skjønnhetsindustrien som ansatt i parfymeri, Bodyshop og lignende, på apotek, helsekost eller i nettbutikk som selger makeup og hudpleieprodukter.

Behovet for utdannede og profesjonelle hudkonsulenter i skjønnhetsbransjen er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser, men også her i Norge. Da er god kunnskap og oppdatert kompetanse avgjørende for de som ønsker å jobbe med veiledning og produktsalg innen hele spekteret av hud og skjønnhetsbransjen.

Hudkonsulent utdanningen vil være inkludert i fagskolens totale studieavgift.

Les mer om Art Complexion HER

Les om karrieremuligheter:
www.artcomplexion.no/karrieremuligheter

Påmelding skjer i løpet av skoletiden på Art Complexion.


AdobeStock_127304203 (1).jpeg